SERVICII

Skiron are capacitatea de a-și asuma orice proiect, folosind proceduri certificate de consultanță și punere în aplicare. Toate realizările mărețe ale umanității au la bază înțelegerea și analiza atentă a circumstanțelor. Pe baza acestui criteriu, Grupul Skiron depune eforturi pentru a oferi un raport de proiect complet pentru fiecare aplicație, folosind cele mai moderne echipamente informatice, ingineri mecanici și aproape un secol de experiență.

În corelație cu respectul necesar în fiecare caz, rezultatul poate fi un mediu curat și sănătos, cu condiții stabile de temperatură și umiditate.

Tehnicienii calificați, atenția constantă și echipamentele moderne sunt elementele care asigură calitatea muncii și a instalațiilor. Echipamentele de laborator portabile și personalul Skiron stau la dispoziția clientului nostru, oferindu-i servicii de asistență post-vânzare complete. Răspunsul nostru imediat garantează repararea oricărei defecțiuni după un timp minim de inactivitate.

SERVICIILE NOASTRE

Servicii de consultanță pentru sistemele de climatizare – ventilație – gaze naturale

 


Proiectarea, furnizarea și instalarea / construirea de sisteme complete

 


Certificarea eficienței sistemelor

 


Asistență post-vânzare pentru sistemele instalate

 


Servicii complete de proiectare, construire și instalare a SPA-urilor, camerelor reci, camerelor albe și piscinelor cu valuri răcite sau încălzite.

GARANȚIA CALITĂȚII

ADDRESS

Industrial Area Nea Redestos, Thessaloniki

FOLLOW US

Menu